Formerly Farkin.net - News | Forums | PotD
Results 1 to 8 of 8

Thread: Can't load up Rotorburn forum via tapatalk in the past few days

  1. #1
    Senior Member cleeshoy's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Melbs
    Posts
    3,710

    Default Can't load up Rotorburn forum via tapatalk in the past few days

    Have been accessing rotorburn via the taptalk application for a while now, but since the weekend I have not been able to access it. Can successfully access other tapatalk forums, so just wondering if there any rotorburn setting has changed?
    Successful trades: johnny, cruz, chase1, Scott101, dilstubs, espo, JEBBS, CrazyJoe, Link, Cúl-Báire, sedifus, orangedog, Big JD, morkz_media, heisenberg, bodgemeister, Rem, angrybadger, daz10, snakeo85, bgarry, battletoaster, steve24, hensleyspain, ChopSticks, takai, hifiandmtb, hathill, creaky, Ecka_Bx

  2. #2
    Senior Member Ivan's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wollongong
    Posts
    3,647

    Default

    Tapatalk has been working for me.
    Trance X Advanced SL

  3. #3
    Senior Member cleeshoy's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Melbs
    Posts
    3,710

    Default

    Am running it on a Samsung Galaxy S2 - still getting no love :(
    Successful trades: johnny, cruz, chase1, Scott101, dilstubs, espo, JEBBS, CrazyJoe, Link, Cúl-Báire, sedifus, orangedog, Big JD, morkz_media, heisenberg, bodgemeister, Rem, angrybadger, daz10, snakeo85, bgarry, battletoaster, steve24, hensleyspain, ChopSticks, takai, hifiandmtb, hathill, creaky, Ecka_Bx

  4. #4
    Senior Member Kizzmtbr's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Geelong
    Posts
    1,300

    Default

    Possibly Tapatalk could of been updated, and the Vbulletin forum plug-in needs to be updated as well.

    Scott should be able to get onto this.
    .
    The bicycle is a curious vehicle. Its passenger is its engine
    . ~ John Howard

  5. #5
    Burninator Scott's Avatar
    Join Date
    May 1982
    Location
    RBHQ, Toowoomba, QLD, Australia
    Posts
    16,359

    Default

    I'll check it out.

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Sydney City
    Posts
    2,304

    Default

    Had the same problem at the same time with my galaxy tab, all is fine on my xperia phone though

    Sent from my U20i using Tapatalk
    Quote Originally Posted by rabatt View Post
    nat for leader of the world!
    You heard it here first

  7. #7
    Burninator Scott's Avatar
    Join Date
    May 1982
    Location
    RBHQ, Toowoomba, QLD, Australia
    Posts
    16,359

    Default

    I've updated tapatalk to the current version. Try it.

  8. #8
    Senior Member cleeshoy's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Melbs
    Posts
    3,710

    Default

    I ended up uninstalling and reinstalling tapatalk on the Samsung Galaxy S2 phone - not the most elegant of solutions but it works OK now. Thanks!
    Successful trades: johnny, cruz, chase1, Scott101, dilstubs, espo, JEBBS, CrazyJoe, Link, Cúl-Báire, sedifus, orangedog, Big JD, morkz_media, heisenberg, bodgemeister, Rem, angrybadger, daz10, snakeo85, bgarry, battletoaster, steve24, hensleyspain, ChopSticks, takai, hifiandmtb, hathill, creaky, Ecka_Bx

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •